Menu

Fodboldfitness

image Fodboldfitness for kvinder

I FIF Hillerød er det sociale i højsædet, og der er plads til alle uanset niveau.

Fitnesspigerne (som vi bliver kaldt i klubben) kommer med forskellig baggrund, alder og uddannelsesniveau, men ens for os alle er, at vi kommer med en fælles ambition om, at vi skal hygge os, mens vi træner.

Vi går til stålet til træning og giver den gas, men vi gør det med smil, grin og ømme muskler dagen efter. Ca. fra Påske til uge 42 træner vi onsdag kl. 19.30-21 på anlægget i FIF. Om vinteren er vi indenfor, og de sidste tre år, har vi været i hallen på Hillerødholmsskolen fra kl. 19.15-20.45.

Nye indendørs træningstider: Ålhomsskolen hver mandag 20.00-21.30!

 

Definitionen af fodboldfitness er følgende:

Fodbold Fitness er en del af det store samarbejde mellem DGI og DBU kaldet "Bevæg dig for livet - Fodbold", som har til formål at få endnu flere danskere til at blive glade for at motionere. Fodbold er en meget populær sportsgren i Danmark, men mange voksne motionister ønsker ikke at være bundet af et turneringsprogram i løbet af sæsonen.

Dem har der ikke altid været så meget plads til i danske fodboldklubber, men det ændres med Fodbold Fitness. Fodbold Fitness er et tilbud til voksne motionister, der gerne vil i form på en sund, sjov og social måde. Konceptet henvender sig til alle uanset niveau, også dem der aldrig har spillet fodbold før. Fodbold Fitness er enkelt og rummer det bedste fra to verdener ved at kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitnesssportens fleksibilitet. Forskning har vist, at Fodbold Fitness er en af verdens allerbedste motionsformer.

Træningen forbedrer både den fysiske form og forebygger livsstilssygdomme.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen :)