image
05. oktober 2022 kl. 10:07

Lørdag den 1. oktober skulle sæsonens hidtidig vigtigste kamp afgøres mellem Lynge-Uggeløse og FIFs førstehold. Modsat ugen forinden var stemning og koncentrationen på et helt andet niveau. Alle vidste at denne kamp kunne give udfaldet for hvorvidt FIF vil overleve i serie 3 eller ej. Trods det kolde og våde vejr, var vi klar fra start.

1. Halvleg

FIF startede godt ud fra første fløjt med højt pres og sammenhængende afleveringer. Lynges mandskab så ud til at være chokeret over det hårde pres og formåede ikke rigtigt at komme igennem FIFs rækker. Vi havde luret at en tidligere FIF-2 mand spillede på Lynges venstre back, så Jeppe og Riise fik løbet den højre side godt igennem. Det resulterede i mange indkast, og efter 10 min bliver der kastet til den uge og friske Friis. Han modtager bolden tæt på hjørnet af feltet, tager et træk forbi modstanderen, og spiller den skråt ind til Smør, der smukt sætter indersiden på og placerer den over i det lange hjørne. 1-0 til FIF. 5 minutter efter, sparker Midde et langt målspark op på Blicher, som næsten snitter bolden videre med ”håret”, til Riise der kommer i spurt. Riise kommer mod to og prøver at spille bolde videre til Blicher, men sparker den ind i modspilleren. Heldigvis kommer bolden tilbage til ham foran feltet og han trykker på kassen. 2-0 til FIF. De næste 30 min begynder FIF at hvile på laurbærrene. Lynge får alt for meget plads til at spille og i det 30 minut, slår de en lang bag forsvaret. Målmand Tegle kommer ud men sparker desværre bolden ind i modspilleren, som får den med sig og scorer. 2-1. Selvom Lynge opbygger mere spil, sidder FIF stadig på kampen og har store chancer på hovedstød og skud.

2. Halvleg

FIF foretager sig nogle indskiftninger i halvlegen og blandt andet kommer Nicolai S og Voresaa ind, som begge har comeback kamp og masser at bevise. FIF sætter sig på spillet og allerede i det 55’ minut, sparker Vorsaa en perfekt bold ind bagest i feltet til Blicher, som header den over i det modsatte hjørne. 3-1 og en vigtig føring. Vi presser stadig på og det fører til flere chancer, S har f.eks. en på overliggeren. I det 70’ minut får S spillet den hårdtarbejdende Filip Vasili fri, som køligt sparker bolden ind forbi målmanden, som en rigtig topangriber. Ikke længe efter er Nicolai S på spil igen. Efter en flot bold langs siden fra venstrebacken Denis, løber S mod målet, forbi en spiller og sparker i det korte hjørne. 5-1 og kampen for alvor lukket. De sidste 5 min er meget på Lynges præmisser, men de formår aldrig rigtigt at være farlige. Kampen slutter 5-1 til udeholdet FIF.

Alt i alt en meget flot holdpræstation af FIF.

Pointers:

• Mads Helledie rammer overliggeren på et hovedstød på hjørnespark. Går desværre ud med en skade kort tid efter.
  • Blicher laver en flot Laudrupfinte inde på midten, men misser målet på et hovedstød på frispark.
  • Midde spiller midterforsvar og sikrer stabilitet og lange aflevering. Har et flot langskud på målet der desværre bliver taget af målmanden.
  • Jeppe løber deres venstreside i stykker, men får lavet en tunnel på sig.