image
06. maj 2022 kl. 12:16

Der var varslet champagnebold lørdag, da rækkens to tophold skulle krydse klinger.

Det blev desværre lidt af en fuser i en noget rodet forestilling.

Det dårlige spil bekom gæsterne bedst, som spillede meget hårdt og med lange bolde. FIF var farligst på standardsituationer, men fik ikke rigtig testet Ålholms målmand.

Hver gang FIF fik sat et par afleveringer sammen, blev det bremset af Ålholm med hårde og klodsede frispark. Jeppe C prøvede at hjælpe dommeren på vej, men det blev misforstået og medførte 10 minutter på sidelinjen. Hovedrøstende dommerarbejde.

Der gik heldigvis ikke længe inden dommeren ikke kunne undgå at komme til lommerne, da Vorsaa blev høstet på sidelinjen. Lidt uforståeligt slap Ålholm med gult.

Det var småt med godt spil og målchancer, og der skulle da også en tilfældighed til at åbne opgøret. Efter 3-4 returer fik Ålholm trampet bolden i nettet til 0-1. Ikke helt fair efter en lige første halvleg.

I pausen justerede FIF´s træner lidt på holdet. Midde blev sat i midterforsvaret, for at styrke opspillet og Jeppe C blev sat på kanten, for at sætte max pres på Ålholm.

Anden halvleg blev da også domineret fuldstændigt af FIF, mens Ålholm indstillede sig på at forsvare føringen.

Det blev til flere halve chancer, men ind ville bolden ikke. Ålholm fortsatte med at spille hårdt, og dette førte til et frispark, da Sjelle lidt klodset løb ind i en modstander, som ikke gjorde noget for at undgå kontakten. Flere ville gerne sparke, men Smør skubbede alle væk og tog ansvaret. Ålholms målmand kunne kun stå og se til, mens et hårdt velplaceret frispark fik netmaskerne til at blafre. Stor jubel hos de mange tilskuere, som krævede mere. Mere blev det dog ikke til, da Ålholm forsvarede sig godt.

Det ender 1-1 og begge hold kan nok leve med dette resultat. Kampens spiller blev Smør, som ud over den flotte scoring også brillierede med 3-4 flotte tunneler og et stort løbearbejde