Kvinde senior 2 fik deres anden sejr i træk

image
28. april 2022 kl. 14:08
FIF-pigerne er nu nr. 2 i deres række. Næste opgave er tirsdag den 3. maj mod Espergærde.

På en solrig aften, fik pigerne endnu engang bevidst, at de er et godt fodboldhold. Selvom Esrum startede kampen bedst, var det alligevel Emma Sophie, påen fin aflevering fra Mathilde Hjermind, der bragte FIF foran efter 12 minutter. Målet blev startskuddet til en livlig kamp, hvor kun godt målmandsspil i begge ender og 3 skud på stolperne hindrede, at der kom flere mål inden pausen.

Anden halvleg var knapt begyndt før, Filippa Vinnes erobrede bolden på midten af egen banehalvdel, hvor efter hun afdriblede et par Esrumspillere, og spillede bolden ind på midten af Esrums bane til en fri Mathilde Hjermind, der tog et træk og med et hårdt spark, sparkede bolden i mål via overliggeren. Få minutter senere gled Amiila Miland på tværs af feltet, spillede bolden imellem to spillere fra Esrum til en helt fri Mathilde Kjøller, der med køligt overblik udplacerede målmanden til 3-0. På kampens sidste angreb blev Fillipa Vinnes spillet i dybden af Billie Teglhus, og efter et par gode træk i feltet, spillede Filippa bolden ind foran målet til en helt fri Josefine Bertelsen, som med en let tap gjorde det til slutresultatet 4-0.

FIF-pigerne er nu nummer to i rækken, og der venter en spændende topkamp på tirsdag imod Espergærde.