image
08. juni 2022 kl. 11:02

Lørdag d. 04 juni var dagen hvor det hele gik op i en højere endhed, dagen hvor den cementerede førsteplads, mødte rækkens absolut bundprop.

FIF Hillerød tog imod Kvistgård IF på hjemmebane, en kamp førsteholdet i FIF havde set frem til med længsel. Det skulle dog også vise sig at være et særdeles veloplagt FIF mandskab, der på en solrig lørdag tog pænt i mod det gæstende hold.

Kampen fløjtes igang kl. 13:30 og FIF får lagt det altafgørende pres fra start, ligesom vi træner om tirsdagen. Kl. 13:35 viser Mathias Torp Steffensen hvorfor det er vigtigt at bruge enhver pause under træning, til at træne indkast, han finder nemlig en yderst velplaceret Mads Helledie på kanten af det lille felt, som med sit nypolerede hovede nærmest glider bolden på issen over i det lange målhjørne - 1-0 er stillingen. Det højre pres fortsætter, anført af FIF's vikarierende centerforward Mads, trods store chancer til hjemmeholdet skal der gå næsten 19 minutter yderligere før den er gal igen nede i udeholdets mål, denne gang er det Midde der finder Bloch inde i det lille felt, for som vi altid siger til træning, heller lægge den af til en holdkammerat og brænde, end at skyde selv og score. 2-0 er stillingen. Heldigvis for FIF's Rooligans skal der ikke gå længe før de igen bliver underholdt, efter blot 31' minutter spillet er FIF foran 3-0, Midde viser hvorfor hans navn altid er først på holdkortet og Mads med assisten viser holdkammeraterne hvad man også skal kunne som angriber i toppen af Serie 4. Efter småfejl på midten af det ellers velspillende hjemmebanehold, kommer kvistgårdens angriber alene med bagkæden, Mathias og Svarer lader angriberen komme på skudhold, da de jo ved hvem de har stående mellem stængerne på mållinjen, Mundt viser igen hvorfor målmandstræning er overflødig, stillingen er stadig 3-0. 2.

Halvleg fløjtes igang, Kalle viser hvorfor han er det taktiske geni i klubben og sætter Jeppe C på kanten, dette skulle blive enden på Kvistgårdens glæde. FIF fortsætter de gode takter fra 1. Halvleg og viser hvorfor kunsten er et mareridt for udebanehold at besøge. Claes viser hvorfor vi træner langskud om torsdagen, i 89' minut brager han bolden fra sidelinjen og op i det lange målhjørne, IKKE en chance for keeperen. stillingen er nu 7-0. Kampen ender 7-0, og fansene er blevet beriget med et smukt hattrick fra hjemmeholdets anfører Midde Willer som skyder et brag af en aften igang.