Rockhymne, rastløse drenge og momentvis god fodbold

image
22. september 2022 kl. 09:54

På en stille tirsdag aften trods af at kalenderen skriver d. 20. September, er solen lige gået ned fra en skyfri himmel, og termometret var oppe at kysse de 17 grader. Drengene sidder rastløse i omklædningsrummet, benene tripper, og selvom en rockhymne fylder klubben, er hjernerne allerede rettede mod den forestående kamp mod ORI.

En halv time senere stiller holdene op til kamp. FIF-holdet stiller op med et skarpt mandskab, der stiller sig klar, i en formation i form af 4-5-1. Træner Kalle vil med denne opstilling vil åbne spillet op, og have fokus på højt pres. Med en lidt uventet, men meget rutineret boldstærk Denis Nojinovic som venstre back, og resten af forsvaret bestående af Svarrer, Mathias og Claes, burde den defensive mur være sikret.

Midtbanen består af den både defensivt og offensivt sikre Thomas Bloch, playmakerne Smør og Blicher og den teknisk dygtige Midde og løbestærke Jeppe på kanterne. I angrebet har vi den bomstærke og altid målfarlige Mads som fik chancen igen på toppen, der senere skulle bevise hans værd.

Fløjten lyder, og et tændt FIF hold er klar til at give den gas, mens den skinnende sensommersol er ved at gå ned.

Vi startede rigtig fint og tidligt i 1. halveg for vi tilspillet allerede vores første store chance, som tilfaldt Blicher. Han modtager en aflevering fra venstre side på kanten er det lille felt, efter en flot velspillet omgang fodbold som startede fra forsvarsspillerne og op igennem midten, men desværre skyder han forbi målet.

I 8. minut sker det, der ikke må ske. En kontrolleret situation med fint bold omgang i vores egne målfelt, endte med en fejlaflevering på kanten af feltet, som kynisk blev sparket i målnettet. 1-0 til ORI.  Vi forsatte med at spille og praktisere vores egen måde at spille fodbold.

I 14. minut sker det utænkelige - næsten kriminelle - historien gentager sig, og BANG vi bagud 2-0.

Det næste stykke tid står den på tæt spil på midten af banen, hvor vi har momentum i kampen. I slut minutterne af 1. halveg, lægger den defensive og offensive sikre Thomas Block en klasseaflevering til den bomstærke angriber Mads, som på bedste Romario vis vendte rundt på sin modstander og ekseverede med et mål skud. 2-1 til ORI, vi er tilbage i kampen.

1. halvleg bliver fløjtet af og FIF lunter ud til sidelinjen for at modtage Kalle’s ris og ros.

Som fløjten lyder igen har vi fået super indskifteren Simon Riise på kanten, Ti kommer på venstre back og den stærke spillende Denis Nojinovic rykker ind i midterforsvaret. Til allersidst kommer vores nye unge mand Phillip på midtbanen. Halvlegen starter stille ud, men allerede i 47. minut for vi en mavepuster ved at indkassere et unødvendig mål. I vores venstre side, nede ved hjørneflaget bliver en aflevering for kort til Mundt, den opsnapper en ORI spiller og spiller bolden indover som bliver omsat til et mål. 3-1 til ORI. Vi må op på hesten igen.

I 57. minut skulle vise sig, atter igen at vores superindskifter Riise er en farlig herre. Det hele startede fra midterforsvaren Denis, som har overblikket og med en fantastisk aflevering diagonalt gennem banen finder Midde blandt ORI spillerne. Midde laver en skarp aflevering til Rise i venstre side, og i et øjeblik troede man bolden var på vej ud over baglinjen, men Rise formå, på et mirakuløst måde at få skruet bolden i målet. 3-2 til ORI, vi tilbage igen.

Resten af kampen bliver vi ved at lægge pres på ORI holdet,  og i den sidste del af kampen sætter vi en ekstra angriber ind og spiller med en 3-mands forsvar. Det resulterede i at ORI fik en del store målchancer, men det fik vores gode målmand Mundt afværget. Så vi kunne holde os i kampen om at have muligheden for at udligne. Til sidst fløjtede dommeren kampen af, ved en stilling der hedder 3-2 til ORI. Til vores stor ærgrelse kom udligningen aldrig, på trods at vi fik spillet en rigtig god omgang fodbold.

Vi må rykke sammen i bussen og høste alle de point vi kan.

Et gammel ordsprog, at hvor der er vilje, er der en vej.