Sommer, sol og et vaske ægte topbrag en tidlig morgen i Frederikssund

image
11. maj 2022 kl. 08:59

Med kampstart kl. 11.00 var drengene tidligt oppe. Der var flere indvendinger ift. tidspunktet, men der var ikke noget at komme efter. Den skulle spilles og der skulle point på kontoen.

FIF starter godt ud, på et flot græstæppe med en masse flotte kombinationer, der efter kort tid fører til en stor chance til Bloch, som chipper en fræk bold henover målmanden. Stolpen står desværre i vejen for en føring til udebaneholdet, og stillingen er fortsat 0-0.

Frederikssund udnytter den missede chance fra FIF og begynder at presse på. Dette resulterer i en 1-0 føring til hjemmebaneholdet efter 25 minutters spil. Om det var dårligt forsvarsspil fra FIF, eller godt opspil fra hjemmebaneholdet kan diskuteres…

Spillet fortsætter, og Smør spiller Filip fri på midten, der på magisk vis får vendt med 2 mand i ryggen og herefter slår en dejlig aflevering på 20 meter henover forsvarsspillerne fra Frederikssund, hvorefter vores kære kaptajn, Midde, så dejlig nemt kan sætte en inderside på og voilá, stillingen står 1-1.  Kort tid efter fløjtes 1. halvleg af.

Efter en blandet 1. halvleg med til tider godt spil fra FIF, må vi indrømme at Frederikssund fortsætter det høje pres. Dette resulterer i en 2-1 føring til Frederikssund efter 10 minutter inde i 2. halvleg, og kort efter dette er Frederikssund igen på måltavlen, og stillingen er nu 3-1 til hjemmebaneholdet.

Med 20 minutter igen ser situationen knap så god ud. FIF har dog været tidligt oppe og har arbejdshandskerne på, så de knokler for hver centimeter på banen med et par små-frispark hist og her.
Frederik Blicher bliver spillet fri udenfor feltet efter et par flotte kombinationer inde på midten, og han hamrer bolden op i krogen med et dejligt spark i det lange hjørne. En ”Blicher Special” som han selv ville sige det. Stillingen er nu 3-2 til hjemmebaneholdet, og FIF har fået blod på tanden.

Frederikssunds nummer 6 har gennem hele kampen haft lidt udfordringer med spændingsniveauet, og med 10 minutter igen er den gal igen. En voldsom tackling fører til gult kort, og udebaneholdet er nu i overtal. Dette skal udnyttes.

Frederikssund er presset i bund, og i de døende minutter slår FIF et dejligt indlæg ind imod den serbiske bjørn, der efter en duel med et par Frederikssund spillere på mirakuløs vis får sat en inderside på 2. bolden, der går gennem benene på målmanden, og FIF spiller sig til 3-3 i de sidste minutter af kampen.

Et comeback uden lige, der flere steder i Nordsjælland sammenlignes med Real Madrids comeback imod Manchester City i Champions League.

Kampens Spiller blev Filip Vasiljevic der noterer sig med både assist og mål.