Stort jubilæum ødelagt

image
27. september 2022 kl. 13:41
5-1 nederlag på hjemmebane mod et forberedt Slagslunde-Ganløse (SG) mandskab.

Lørdag den 24. september skulle FIF’s førstehold vise sit værd og vende den negative modgang som har præget de foregående kampe. Vejrforholdene var perfekte og der var stillet op til den store fest med pølser og bajere til tredje halvleg. Desuden var det en helt speciel dag for klubben og især for vores trofaste og altid rolige midterforsvarer, Mathias Højby, der spillede sin kamp nummer 250. Desværre skulle det vise sig at festdagens første 90 minutter ville blive noget af en gyser for vores førstehold, der nok havde tankerne rettet på grillen i stedet for banen. Modsat FIF så SG ud til at være i stødet. Allerede da FIF kom ud til opvarmning med lidt useriøs og rodet firkant, havde SG allerede været i gang med deres opvarmning i godt 20-30 min.

1 halvleg.

Kampen starter lidt rodet med højt pres fra begge mandskaber. Desværre får SG mest ud af det. Allerede i det ’9 minut dumper en bold ned bag Dennis (som råber han bliver holdt nede) og en SG spiller får trykket på kassen ude foran feltet. 0-1. Vi prøver ihærdigt at få sat noget spil sammen og det lykkes også til tider. Vi får bare ikke omstillet det til mål, da vores kære Mads Helledie ikke har taget skarpheden med fra sidste kamp. I det ’25 minut sker det der ikke måtte ske, nemlig at tabe bolden i et opspil bagfra. Det resulterer i at SG scorer endnu et mål... Fem minutter inden halvleg løber damptoget Claes (der desværre havde fået to par venstre sko på den dag) en SG spiller ned i feltet. Straffe. Mundt læser placering men når ikke at holde bolden ude. 0-3.

2 Halvleg.

Stor frustration over at vi er bagud med tre mål i halvlegen. Kalle skifter tre spillere ud i håb om at få ny energi på banen. Uheldigvis går det ikke som planlagt og allerede i det ´52 minut scorer SG på et angreb hvor de er to mod en. Minutterne går og FIF har fine momenter, men SG sidder på det meste af kampen. Omkring 25 minutter senere modtager Ti en presset bold og taber den. Herefter bliver den spillet ind fra siden og forbi Jeppe, der bliver løbet indenom af modspilleren, der sætter den i målet. 0-5. Folk er frustrerede og trætte og i det 81’ minut begår Midde et frispark som bagerste mand, hvilket udløser et gult kort. Det stopper dog ikke FIF-maskinen, som stadig presser på trods omstændighederne. Efter et lidt rodet angreb uden foran feltet, spiller Mads Helledie bolden videre til Smør, der flot placerer den over i højre side af målet. Lidt værdighed redet af manden i de gule støvler. Resultatet ender 5-1 til Slagslunde Ganløse.

Pointers:

• Jeppe har et hovedstød på målet som burde have gået ind, taget hans torsdagstræning i betragtning.
  • Mundt piller en del afslutninger inde på stregen.
  • Blicher piller en del bolde inde på midten.